РЕСТОРАН  SAFE у якому унікальна атмосфера готелю доповнена:

  • авторським меню з-під пера команди шеф-кухарів на чолі з шефом Дмитром Пироговим;
  • кондитерською майстернею;
  • винною картою, що налічує 270 позицій;
  • алкогольною картою, до складу якої входять позиції, що представляють усі континенти світу;
  • джазовими композиціями, в т.ч. тими, які звучали у Львові на початку XX ст., відшукати та оцифрувати які допоміг Роман Заєць.

Бронювання столиків за тел: +38 067 317 31 81

МЕНЮ SAFE ONLINE

СЛОВО ВІД ШЕФА

Дмитро Пирогов – шеф-кухар ресторану SAFE, майстер гострого ножа та приборкувач усіх видів м’яса. Ми взяли у нього інтерв’ю, щоб Ви змогли ближче познайомитись з “годинникарем” такого великого механізму, як BANKHOTEL та ресторан SAFE.

  • Який один факт про тебе має знати кожна людина?
    Що я запальний, але швидко заспокоююсь.
  • Яким одним способом можна врятувати будь-яку страву?
    Досолити, доперчити, викинути.
  • Три основних правила на кухні?
    1. Не видавати те, що неїстівне;
    2. Ніколи не брехати шефу;
    3. Мені все одно, що ви робите, допоки їжа бездоганна.
  • Якщо не шеф-кухар, тоді хто?
    Була мрія професійно займатися футболом.
  • Яку страву необхідно спробувати, коли приїжджаєш до Львова?
    Коли я приїжджав до Львова, завжди хотів 2 страви: вареники і бограч. Зараз у меню ресторану SAFE  вареників немає, а от бограч є.

НОВИНКИ ВІД ШЕФА

Салат з креветок та авокадо з горіховою заправкою
210 UAH

Тартар з яловичини
240 UAH

Мільфей з банановою карамеллю та горіховим праліне
150 UAH

ПОДІЇ

St. Valentine’s Day
(Святкова вечеря кожного року 14-го лютого)
+38 067 317 31 81

Women’s Day. Night in greenery
(Святкова вечеря кожного року 8-го березня)
+38 067 317 31 81

Жива музика
(Щоп’ятниці та щосуботи)
+38 067 317 31 81