РЕСТОРАН  SAFE у якому унікальна атмосфера готелю доповнена:

  • авторським меню з-під пера команди шеф-кухарів на чолі з шефом Дмитром Пироговим;
  • кондитерською майстернею;
  • винною картою, що налічує 270 позицій, обрати свій варіант Вам допоможе сомельє Петро Добровольський;
  • алкогольною картою, до складу якої входять позиції, що представляють усі континенти світу;
  • шоу-програмою THE SINGING WAITERS;
  • джазовими композиціями, в т.ч. тими, які звучали у Львові на початку XX ст., відшукати та оцифрувати які допоміг Роман Заєць.

Бронювання столиків за тел: +380 68 297 50 20

МЕНЮ SAFE ONLINE

СЛОВО ВІД ШЕФА

Дмитро Пирогов – шеф-кухар ресторану SAFE, майстер гострого ножа та приборкувач усіх видів м’яса. Ми взяли у нього інтерв’ю, щоб Ви змогли ближче познайомитись з “годинникарем” такого великого механізму, як BANKHOTEL та ресторан SAFE.

  • Який один факт про тебе має знати кожна людина?
    Що я запальний, але швидко заспокоююсь.
  • Яким одним способом можна врятувати будь-яку страву?
    Досолити, доперчити, викинути.
  • Три основних правила на кухні?
    1. Не видавати те, що неїстівне;
    2. Ніколи не брехати шефу;
    3. Мені все одно, що ви робите, допоки їжа бездоганна.
  • Якщо не шеф-кухар, тоді хто?
    Була мрія професійно займатися футболом.
  • Яку страву необхідно спробувати, коли приїжджаєш до Львова?
    Коли я приїжджав до Львова, завжди хотів 2 страви: вареники і бограч. Зараз у меню ресторану SAFE  вареників немає, а от бограч є.

НОВИНКИ ВІД ШЕФА

Салат “Нісуаз” з задимленим тунцем, каперсами та аспарагусом.

230 UAH

 Язик баранячий з інжиром в ягідному соусі.

190 UAH

 Лимонний чізкейк а ля мезон в креативному стилі.

123 UAH

ПОДІЇ

BBQ TERRACE з американським м’ясом

www.terrace.bankhotel.com.ua

СВІТЛИНИ